zondag 1 mei 2011

Overleeft Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde keldermoordenaar in 'Zone Stad'

Overleeft Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde de keldermoordenaar in 'Zone Stad, weer een spannende aflevering met Gène Bervoets en Antje De Boeck
Op maandag 25 april zagen gemiddeld 539.210 live-kijkers, goed voor een marktaandeel van 33,5 % (VVA 18-54) hoe Maarten De Ryck (Koen De Graeve) inspecteur Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) wist te verleiden, nadat hij uit de gevangenis werd vrijgelaten omdat de politie vermoedt dat de echte keldermoordenaar nog op vrije voeten is.
'Zone Stad' kon dit seizoen naast Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde al uitpakken met gastrollen van onder meer Veerle Dobbelaere, Stany Crets, Barbara Sarafian, Iwein Segers, Bart Cannaerts, R. Kan Albay en Katelijne Verbeke. Ook in deze tiende aflevering van de succesvolle politiereeks verdiepten enkele rasacteurs zich in het script van de scenaristen.
Gene Bervoets speelt Jean-Yves Bosvoorde, de vader van Fien, die er met Lukas (Werner De Smedt) een geheime agenda op nahoudt. 'Vlaamse Nederlander' Serge-Henri Valcke, bekend door ontelbare rollen op zowel het grote als het kleine scherm, heeft naast de acteer- en de musicalmicrobe ook die van de mode te pakken.
Niet alleen verzorgde hij de choreografie van menig modeshow, op maandag 2 mei begeeft hij zich in 'Zone Stad' in de wereld van de high fashion. Valcke speelt Walter, die te horen krijgt dat één van zijn afgestudeerde modestudenten David Lemmens (Koen Onghena) vermoord is.
En onder het mom 'achter een sterke man, staat een sterke vrouw' vertolkt Antje De Boeck de rol van zijn echtgenote Claire. Hein Blondeel (bekend van 'De Rodenburgs', 'Spring' en 'Familie') en Nathalie Wijnants vertolken de rol van modestudenten Jonas en Rinke, en David Davidse kruipt in de huid van Koen Deweerdt, de ex-vriend van Jonas.
Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde bijt zich niet enkel in het onderzoek naar de vermoorde modeontwerper vast, maar ook in Maarten De Ryck. Na hun kus is de inspecteur er helemaal van overtuigd dat de ex-verdachte onschuldig is, maar of ze het bij het rechte eind heeft, is de vraag...
Fashion
Modeontwerper David Lemmens is in het holst van de nacht naarstig naar iets op zoek in een atelier. Wanneer hij betrapt wordt terwijl hij zich probeert te verbergen voor een indringer, krijgt hij een schaar in zijn rug geplant door het gemaskerde individu.
Tom en Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde begeven zich in de wereld van de high fashion, waar enkele afgestudeerde studenten in de aanloop naar een einddefilé, alles op alles zetten om de winnende collectie af te leveren. Na de werkuren stort Fien zich in de armen van de vrijgelaten De Ryck, terwijl Lukas zich door haar vader laat intimideren.
Maarten De Ryck trekt de blouse uit van Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde, naakt vrijen ze voor het raam. Dan volgt er plots een naaktscène met Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde vastgebonden bloot op de vloer van een kelder, slaat de keldermoordenaar toe bij Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde...
'Zone Stad' met Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde, iedere maandag om 21.55 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten