dinsdag 12 augustus 2008

Lien van de Kelder @ Zomer 2008


http://rapidshare.com/files/136763852/lien_van_de_kelder-11-8-2008-zomer_2008-divx.avi


zomer 2008 het programma

Marcel Vanthilt en Ben Crabbé presenteren Zomer 2008. Tien weken lang ontvangen ze boeiende praatgasten in de Koninklijke Gaanderijen in Oostende.

Axl Peleman is de vaste huismuzikant en maakt elke dag filmpjes met en over de gasten. Iedereen met een goed of geestig verhaal komt langs. En elke dag is er een sterke muzikale slotact.

Net als Zomer 2005, 2006 en 2007 zal Zomer 2008 alles behalve een traditionele talkshow zijn. De gasten worden niet alleen voor de schermen gevolgd, maar ook achter de schermen. Op de dijk, aan het strand, zelfs in zee: overal blijven de camera's meedraaien.

nieuwe rubrieken

Lien van de Kelder
Zomer 2008 pakt ook uit met enkele verrassende nieuwigheden. Kamagurka komt één dag per week live werken aan zijn ambitieuze project "een schilderij voor elke dag". Kunst aan de kust, toegelicht door de meester zelf.

Zomer 2008 nodigt elke week één Waalse gast uit: De Waal van de Week. Miss België of Elio Di Rupo, maar ook andere boeiende Walen die we dringend moeten leren kennen.

En dagelijks rijdt de geit uit. Hoeveel brandweermannen geraken er in een 2PK? Hoeveel ballerina's? Hoeveel basketters? Zomer 2008 zoekt het uit. Elke dag nodigen Ben of Marcel één specifieke groep mensen uit en dagen hen uit om met zoveel mogelijk in de geit te kruipen. Iedereen mag meedoen!

Wil jij ook in onze geit kruipen en in de zomer jezelf op tv zien? Schrijf je dan snel in. De opnames gaan heel binnenkort door op een zomerse locatie aan onze kust.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten