dinsdag 19 april 2011

Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde in wederom een spectaculaire aflevering van 'Zone Stad' op vtm

Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde in wederom een spectaculaire aflevering van 'Zone Stad' op vtm
Zone Stad’ blijft verder gaan op het elan van de voorbije afleveringen van het zesde seizoen. An Millers optreden in de crimireeks afgelopen maandag 11 april, werd gesmaakt. Gemiddeld 656.034 live-kijkers volgden de zoektocht van de wanhopige vrouw naar haar zoon en op het piekmoment zaten 720.401 live-kijkers op het puntje van hun stoel om te ontdekken of Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) haar oud-lief tot rede kon brengen. Met 34,9 % marktaandeel (VVA 18-54) reven de inspecteurs niet alleen een met succes afgehandelde zaak binnen, maar ook het hoogste schavotje van de programmatop-20.
 
Voordat Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde haar intrede deed in Zone Stad, was de krimi een slap aftreksel van de fictie reeks Flikken. Sinds Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde meespeelt, is Zone Stad dé krimi reeks van de Vlaamse televisie.
De seksuele spanningen tussen Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) en Lucas Neefs (Werner De Smedt) en de bijbehorende naaktscènes zullen ook wel meespelen.
 
Volgens Lien Van de Kelder zelf zitten er nog meer bedscènes en naakt scenes in het vat, dat beloofd nog wat voor de kijkcijfers. De borsten van Lien Van de Kelder zijn altijd goed voor extra kijkers.
 
Op maandag 18 april was er naast Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde alweer een grote dame te zien in de achtste aflevering van de crimireeks Zoen Stad. Barbara Sarafian -dit keer zonder ‘Tegen de Sterren Op’-vermomming- kruipt in de huid van dokter Daems, de psychiater die Tom zal begeleiden tijdens 10 sessies conflict- en agressiemanagement, nadat hij zijn boekje serieus te buiten ging tijdens een confrontatie met een verdachte. Ook in de volgende afleveringen van dit seizoen van ‘Zone Stad’ zal Barbara Sarafian te zien zijn.
Marilou Mermans speelt de directrice van het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen en ook Iwein Segers tekent voor een eenmalige gastrol als Luc Kemzeke, de beste vriend van Mario De Sutter, die op de snelweg aan hoge snelheid tegen de wagen voor hem crasht. Op het eerste gezicht is het een ongeluk, maar het team van ’Zone Stad’ wordt ter plekke geroepen wanneer het lijk van een onbekende man in het wrak wordt ontdekt. Al snel worden Tom en Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde op het spoor van Luc Kemzeke gezet, maar door zich vast te bijten in het onderzoek, dreigt Tom de begrafenis van zijn moeder te missen.
Ook Koen De Graeve zien we weer aan het werk op maandag 18 april. Hij stort in wanneer hij in de gevangenis van Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde en zijn advocaat Maxime Verbist (een rol van Christophe Haddad, bekend van ‘Ella’) te horen krijgt dat zijn vriendin Elise vermoord werd. Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde heeft echter ook goed nieuws voor de van seriemoord verdachte man, want Elise werd op exact dezelfde manier vermoord als de andere 2 vrouwelijke slachtoffers. Maarten De Ryck is vanaf nu dus weer een vrij man.Welke gevolgen die vrijlating teweeg brengt, ziet u in de volgende afleveringen van ‘Zone Stad’ met Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten