donderdag 19 december 2013

Lien Van De Kelder naakt op Humo's Pop Poll de Luxe voor cabaretier Wim van Helsen


Lien Van De Kelder naakt op Humo's Pop Poll de Luxe voor cabaretier Wim van Helsen.


lien van de kelder naakt Humo's Pop Poll 2008 door dutchbabes
Omdat 100.000 lezers een petitie ondertekenden, gaat de Leuvense Lien van de Kelder – beter bekend als Sofie Bastiaens uit de ‘Eén’-serie Thuis – naakt tijdens Humo’s Pop Poll. Op maandag 3 maart gaat de beeldschone sexy studente rechten en de lieveling van alle mannen in Vlaanderen, voor een vol Sportpaleis uit de kleren!

“Er is de voorbije jaren genoeg op originele wijze om de pot gedraaid, het moest er ooit eens van komen. En …..het is niet alsof ik daar tien minuten lang in mijne pure op dat podium blijf rondhuppelen of nog snel even een volksdans ten beste geef hé. Mijn plan is: badjas uit, even zwaaien naar het publiek, snel even 360 graden op mijn as draaien en …. Wegwezen, terug achter de coulissen”, aldus Lien die in de nieuwe reeks “Zone Stad” een hoofdrol zal vertolken.

Lien Van De Kelder is hot en debuteerde als 'sidekick' van Guy Mortier tijdens Humo's Pop Poll De Luxe. Ze zag er minstens even mooi uit als Roos Van Acker, die de klus jarenlang klaarde.
In het begin zei Guy Mortier tot het publiek 'Hou u nog even bezig, ik moet iets doen'. Waarop hij Van De Kelder vier kussen gaf. Een paar duizend mannen slaakten een zucht. En toen moest Van De Kelder nog uit de kleren gaan... .

De Thuis-actrice had het meeste stemmen gehaald als persoon die Humo-lezers het liefst uit de kleren zouden zien gaan. Ze had eerder toegezegd dat ook te doen, op voorwaarde dat 100.000 lezers daartoe een petitie zouden ondertekenen. Dat gebeurde ook, maar leverde niet meteen het verhoopte resultaat op: het Sportpaleis kreeg enkel een al bij al zedig filmpje te zien. Daarin liet Van De Kelder een badjas vallen voor Wim Helsen, maar het publiek kreeg de actrice niet bloot en in volle glorie te zien.

Lien Van de Kelder (Kortrijk, 30 oktober 1982) is een Vlaamse actrice. Ze werd bekend door haar rol als "Sofie Bastiaens" in de televisieserie Thuis.Van de Kelder deed al in verschillende toneelstukken en series o.a.: Wittekerke en Flikken mee; op dit moment studeert ze rechten. Voor die studies ging ze vorig jaar op Erasmus naar Montpellier, waardoor ze even uit de serie Thuis is verdwenen. In die serie verbleef ze toen in Tsjechië om drugsverslaafden te helpen afkicken.In de zomer van 2007 kondigt ze aan dat ze voor de commerciële zender VIJFtv het programma Outback Luke gaat presenteren. Het is meteen haar eerste opdracht als presentatrice. In 2008 gaat ze een hoofdrol vertolken in het nieuwe seizoen van Zone Stad, ze zal ook reportages maken voor Vlaanderen Vakantieland. Omdat dat allemaal niet meer combineerbaar is, gaat ze binnenkort dan ook verdwijnen uit de serie Thuis.Musicals* Annie, 1991-1992, regie Jos Dom, in het KJT te Antwerpen

* Vrouw Holle, 1999, regie Walter Janssens, als de stiefmoeder

* Het verhaal van Anabelle die niet kon slapen, regie Jos Dom, Arenbergschouwburg te Antwerpen

* Pinokkio, 2000, Studio 100, Antwerpen, als Mario

* Pinokkio, 2000-2001, Studio 100, Nederland, als Mario

* Peter Pan, 2000-2001, Music Hall, regie van Jos Dom, als Indiaan (dansrol), als Tijgerlelie (hoofdrol, één maal gespeeld)

* A Little Night Music, 2001-2002, Sondheim, bewerking van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, regie van Caroline Frerichs. als kleindochter van Madame Armfeldt Vlaanderen en NederlandToneelstuk* Sorgfrie, 1998, regie Pieter Borremans, als titelrol

Ballet* Experiment, met de balletschool, dansvoorstellingen in de Arenbergschouwburg te Antwerpen

* Kadans, met de balletschool, dansvoorstellingen in de Arenbergschouwburg te Antwerpen

Televisie* Thuis, 2002-, VRT-TV1, als Sofie Bastiaens

* Wittekerke, 2001, D&D productions, als Laura

* Spoed, 2001, Studio’s amusement, als juffrouw Van Doninck

* De Wet volgens Milo, 2004, VTM, aflevering 4, als Helène

* Flikken, 2005, seizoen 1 aflevering 6, als Anika Heiyermans

* Steracteur Sterartiest, 2006

* Witse, 2006, seizoen 4 aflevering 2

* Outback Luke, 2007, VIJFtv

* Zone Stad, 2008-, VTM, als Fien Bosvoorde

Filmografie Lien Van De Kelder* Pinokkio, 2000, VTM

* broadcast, 2004, als Nicky

* Herbie Fully loaded, 2005, als de stem van Maggie Peyton in de Nederlandstalige versie

* The Simpsons Movie, Nederlandse versie

* Horton, 2008, als de stem van Kangaroo in de Nederlandstalige versieTrivia* Lien Van de Kelder is door virusmakers gebruikt als bestandsnaam om het uitvoeren van het computerwormvirus W32.Mytob.CU@mm aantrekkelijk te maken.

* Ze is ook heel goed bevriend met collega-actrice Viv Van Dingenen en deden samen mee aan het programma Beste vrienden.

* De lezers van het blad HUMO vroegen Lien om uit de kleren te gaan op de Pop Poll de Luxe 2008, en zo poseerde de actrice naakt in een filmpje met Wim Helsen.Lien Van de Kelder naakt!Lien Van de Kelder triomfeerde zowel in de categorie 'Met wie zou u graag een avondje stappen? als in 'Wie zou u uit de kleren willen zien gaan?' Humo stuurde Wim Helsen om ten huize Van de Kelder de honneurs waar te nemen, en die deed dat met een zelden geziene grondigheid. Foefoefoefoefoefoei, Wim Helsen!Sexy Lien Van de Kelder stript topless in videoDe beloofde stripact van ‘Thuis’- babe en co-presentatrice Lien Van De Kelder op Humo’s Pop Poll de Luxe, maandagavond in het Sportpaleis, is er niet gekomen, althans niet live.Lien zou uit de kleren gaan als meer dan 100.000 surfers op de Humo-website daar hun stem voor hadden uitgebracht.In een filmpje bezocht Wim Helsen de actrice thuis, waar ze een witte badjas voor hem leek te ontknopen, maar alles bleef uiterst zedig, totdat de actrice wegliep en we een glimp van haar borsten te zien kregen. Het filmpje was zo grappig, dat boegeroep voor Van De Kelder uitbleef.Wie wél massaal werd uitgejouwd, was festivalbaas Herman Schueremans vanwege de verhoogde bierprijzen op Rock Werchter.Over hoofddoeken en de borsten van Lien Van De KelderOndanks haar heuglijke belofte, besloot Lien Van De Kelder dan toch niet live op het podium uit de kleren te gaan tijdens Humo's Pop Poll in het Sportpaleis. Dit vonden wij bijzonder jammer. Om de pijn te verzachten ging Lien Van De Kelder wel naakt op verzoek van Wim Helsen, die dat bij haar thuis kwam waarnemen. En zoals dat tegenwoordig gaat, verschijnen zulke geënsceneerde privé-aangelegenheden onmiddellijk in de kranten en op You Tube. Voor de media was de naaktheid van Lien Van De Kelder immers bestemd. Op het filmpje konden wij echter, in tegenstelling tot Wim Helsen, slechts een glimp van haar naakt vlees opvangen. Ook dit vonden wij jammer. Vlamingen consumeren het liefst grote bergen bloot vrouwelijk vlees, en dan nog het liefst van bekende mooie vrouwen.Maar waarom is het precies zo geestig als Wim Helsen als oversekste gluurder zijn lusten botviert op een bedeesd, braaf meisje als Lien Van De Kelder? De sketch zoekt de grenzen op van een alom bekend gegeven: hitsige man geilt op blote vrouw. Wij zijn hiermee vertrouwd omdat de media onze lusten en fantasieën voedt met stapels weerloze naakte vrouwen. Terwijl we met de sketch lachen, zien we tevens onze stoutste dromen waargemaakt. Zonder klaarblijkelijk last te hebben van onze politieke correctheid, kan Helsen openlijk geilen op de borsten van Lien Van De Kelder. Video Lien Van de Kelder naakt voor Humo en Wim HelsenDe beloofde stripact van ‘Thuis’- babe en

co-presentatrice Lien Van De Kelder

op Humo’s Pop Poll de Luxe,

maandagavond 3 maart 2008

in het Sportpaleis, is er niet gekomen.Lien zou uit de kleren gaan

als meer dan 100.000 surfers

op de Humo-website daar

hun stem voor hadden uitgebracht

en die stemmen haalde ze.Lien Van De kelder en Wim Van Elsen De beloofde stripact werd vervangen door een filmpje.

In het filmpje bezocht Wim Helsen de actrice thuis, waar ze

een witte badjas voor hem leek te ontknopen, maar alles bleef uiterst zedig.Enkel op het einde waren de borsten van Lien in een glimp te zien.Lien van de Kelder gaat naakt voor Wim HelsenGrappig (maar zo kennen de de comedian) filmpje van de Vlaamse komiek Wim Helsen, die de actrice Lien van de Kelder op bezoek krijgt. Naakt (foto), omdat hij de Humo Pop poll heeft gewonnen. Het is even wachten op minuut 5.22, maar dan is het ook wel erg leuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten