zondag 27 december 2009

Lien van de Kelder vanaf morgen in 'De slimste mens ter wereld'


Vanaf morgen gaat Lien van de Kelder een gooi doen naar de eretitel 'De slimste mens ter wereld'.

Als beauty with brains maakt Lien van de Kelder natuurlijk een grote kans.

In de vorige aflevering van De Slimste Mens ter Wereld kroop Linda De Win door het oog van de naald. Heel de uitzending hinkte ze achterop in de stand. Op het einde versloeg ze Matthijs Van Nieuwkerk met 2 seconden.

Bent Van Looy speelde een knappe wedstrijd en werd overtuigend De Slimste Mens ter Wereld voor minstens één dag.

Matthijs van Nieuwkerk, de Nederlandse presentator van het praatprogramma De Wereld Draait Door had duidelijk nog niet veel afleveringen van De Slimste Mens gezien. Het was allemaal nieuw voor hem, maar toch scoorde hij heel behoorlijk.

Bent Van Looy sloot de heenronde af met 350 punten, Van Nieuwkerk met 309 en De Win met 225. Een ruime achterstand voor Linda De Win die al voor de zesde keer deelnam.

Ook in de finale zag het ernaar uit dat De Win haar achterstand niet kon wegwerken. Van Nieuwkerk kwam er niet aan te pas omdat hij nooit onder de seconden van de Win zakte. Pas helemaal aan het einde kwam hij aan de beurt, maar hij had geen idee hoe hij het spel taktisch moest spelen.

Met nog 5 seconden op de teller mocht Linda De Win als eerste antwoorden op de vraag 'Wat weet je over malaria'. Het volstond om 'mug' te antwoorden en 2 seconden over te houden om Van Nieuwkerk uit te schakelen.

De volgende uitzending is maandagavond 28 december. Dan worden Linda de Win en Bent Van Looy uitgedaagd door Lien van de Kelder.

Voor de ‘Playboy'-liefhebbers komen er spannende tijden. In het februarinummer kunnen ze weer een Vlaamse schoonheid in haar blootje bewonderen. Dat vertelde ‘Playboy'-hoofdredacteur Jan Heemskerk. Maar wie wordt het? Lien van de Kelder schijnt een grote kans te maken voor een naakt fotoshoot.

‘Het is een dame onder de dertig en iemand die best wel wat wil laten zien', zegt Playboy-hoofdredacteur Jan Heemskerk grijnzend. Meer wil hij niet kwijt. Mysterie creëren, weet u wel. Altijd goed voor de verkoopcijfers van Playboy.

Het is een feit dat hij al jaren aan de mouw van Véronique De Kock trekt, maar zij heeft altijd een bloot reportage geweigerd. Hallo, Véronique? ‘Ze vragen me al zo lang om naakt voor hen te poseren, maar noem me te klassiek of van de oude stempel, ik wil niet naakt in Playboy. Ik voel me nog altijd goed in mijn vel en mijn lichaam mag zeker nog gezien worden, maar ik ga na al die jaren mijn standpunt niet veranderen.'

De 29-jarige MNM-presentatrice en ex-Miss België Ann Van Elsen deed het twee jaar geleden wel en schonk toen het geld weg aan Music For Life, de benefietactie van Studio Brussel. Binnenkort komt Music For Life opnieuw. Van Elsen is nu zwanger, misschien een cover à la Demi Moore? Zwanger en naakt?

‘Ik zeg nooit nooit. Ik vond het twee jaar geleden ideaal om aan de vraag van Playboy toe te geven omdat ik toen het geld aan het goede doel kon geven', zegt Van Elsen. ‘Maar zwanger naakt in Playboy staan is toch iets anders. Als je zwanger bent, hou je dat liever intiem of ga je dat niet in zo'n blad tonen. Ik ben het dus niet, maar misschien Lien van de Kelder?'

Ann Van Elsen zou gelijk kunnen hebben: van alle Vlaamse vrouwen stond Lien van de Kelder op nummer één toen aan de Playboy-lezers werd gevraagd wie ze nog uit de kleren wilden zien gaan.

Hallo Lien? ‘Ik ben het gelukkig niet', lacht Lien van de Kelder. ‘Dat is niets voor mij.' Dat wil absoluut niet zeggen dat Lien het niet wordt, ook Patricia Paay hield tot de laatste dag bij hoog en laag vol dat ze niet naakt voor de Playboy zou poseren.

Topmodel Jade Foret zou ook een goeie zijn. Zij stond wekenlang in de belangstelling door haar liefdesperikelen met voetballer Emile Mpenza. ‘Als het heel mooi naakt is, zou ik dat misschien wel doen', zegt Jade Foret. ‘Maar de intiemste delen mogen niet gezien worden. Die zijn niet voor de lezers bestemd. En ook niet meer voor Emile', glimlacht ze.1 opmerking: