maandag 16 mei 2011

Lien Van de Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde in 1 na laatste aflevering Zone Stad

Nu de storm in de media na de vermeende naaktscènes van Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde wat is gaan liggen, kunnen we weer verder met nieuwe afleveringen van Zone Stad.
Vorige week bleek Maarten De Ryck (gespeeld door Koen De Graeve) was dus toch de beruchte keldermoordenaar. Was, want De Ryck werd door Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) gedood, nadat zij bloot uit zijn moorddadige handen wist te ontsnappen.
Gemiddeld 624.591 live-kijkers -met een piek van 749.260-, goed voor een marktaandeel van 31,5% (VVA18-54), keken met ingehouden adem toe hoe Fien op maandag 9 mei 2011 een strijd op leven of dood leverde in Zone Stad.
Of kwamen deze mooie kijkcijfers toch op het conto van de vermeende naaktscènes die Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde speelde in het koude water van de kelder. Uiteindelijk bleek dat heel Vlaanderen niet de blote borsten van Lien Van de Kelder in deze scenes te zien kreeg, maar die van Vlaamse actrice en jazzmuzikante Sofie Dykmans.
Gelukkig betekent het einde van de beruchte seriemoorden niet het einde van dit bloedstollende zesde seizoen. 'Zone Stad' met Lien Van de Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde heeft immers nog 2 afleveringen te gaan. En het beloven nog 2 zeer spannende en intrigerende episodes te worden.
Op maandag 16 mei 2011 draait het op het politiebureau van ‘Zone Stad’ rond Dimitri Alva (Stijn Van Opstal), wanneer de topgangster op gewelddadige wijze weet te ontsnappen aan de nochtans zwaar opgevoerde security.
Alva heeft zijn zinnen op Tom (Guy Van Sande) gezet, die volgens hem zijn vader vermoord heeft en dus wil hij zich nu wreken. Al snel wordt duidelijk dat er een lek in het korps van ‘Zone Stad’ zit, want Alva weet bepaalde zaken die enkel in de politiedossiers terug te vinden zijn. Maar wie heeft zijn mond voorbijgepraat en welke implicaties heeft dat voor Toms veiligheid?
Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde heeft er een persoonlijke queeste van gemaakt Alva terug achter slot en grendel te krijgen, want hij heeft de dood van haar ongeboren kind op zijn geweten. Ondertussen legt Interne Zaken Tom op de rooster over de relatie van Fien en De Ryck.
De voorlaatste aflevering van ‘Zone Stad’ belooft een spectaculaire te worden, met in de hoofdrollen Guy Van Sande als inspecteur Tom Segers en Guy’s zoon Vincent in de rol van Stijn, de zoon van planton Els.
AFLEVERING 12 Zone Stad: ‘vriend of vijand’
Dimitri Alva wordt in beroep veroordeeld tot 15 in plaats van 9 jaar cel voor bendevorming, afpersing en geweldpleging. Terwijl Alva door politiemannen uit het justitiepaleis geëscorteerd wordt, komen zijn handlangers toegereden en openen het vuur op agenten, cameraploegen en al wat beweegt.
Een politieman wordt dodelijk getroffen en Alva slaagt erin te ontsnappen. Wanneer het nieuws het kantoor van Zone Stad bereikt, wil Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde meteen aan de slag om Alva terug achter slot en grendel te krijgen. Hij heeft immers de dood van haar ongeboren kind op zijn geweten.
Tom wordt door Interne Zaken op de rooster gelegd over de relatie van zijn politiepartner Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde met keldermoordenaar De Ryck. Fien werd tenslotte naakt in de kelder aangetroffen.
'Zone Stad' met Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde, maandag 16 mei 2011 om 21.40 uur op vtm.

1 opmerking: