dinsdag 3 mei 2011

Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde (nog) niet vermoord door de keldermoordenaar in Zone Stad?

Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde (nog) niet vermoord door de keldermoordenaar in Zone Stad?
Groot alarm in 'Zone Stad' gisteravond: werd Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde (28) vermoord door de keldermoordenaar? Daar leek het wel op, opeens verscheen Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde naakt in beeld. Of was het iemand anders? Een stand-in, body double of misschien een look-a-like?
Volgens de berichten op internet heeft een aantal kijkers zich gisteravond intensief bezig gehouden met de digitale pauzeknop: in de VTM-reeks Zone Stad was Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde naakt te zien. Het ging om een naaktscène waarin de zogenaamde 'keldermoordenaar' een blote vrouw vastgebonden achterlaat in een kelder en de kelder laat onderlopen met water.
Die naakte vrouw zou Fien Bosvoorde zijn, het personage van Lien Van de Kelder. Zou, want het gezicht van de blote vrouw blijft uit beeld. Dat voedt ook het vermoeden dat de naakte vrouw niet Lien Van de Kelder is, maar een stand-in, ander personage of vervangster.
Filmpje op het internet
Áls er met een vervangster is gewerkt, kan dat verschillende oorzaken hebben. De scène wordt pas afgerond in een volgende aflevering en was misschien te gevaarlijk voor Lien Van de Kelder. Maar mogelijk had de actrice gewoon ook geen zin om naakt te gaan, omdat die beelden haar op het internet zouden achtervolgen. Toen Lien Van de Kelder in 2008 in Zone Stad haar blote rug en haar borsten liet zien, liep het internet over van de reacties en beeldfragmenten die beeld per beeld werden ontleed. Het ging toen om een naaktscène tussen Liens personage Fien en Lucas Neefs, gespeeld door Werner De Smedt.
Bij VTM willen ze alleen kwijt dat de naakte vrouw in de tiende aflevering van gisteravond niet Lien Van de Kelder was. Voor meer vragen verwijzen ze door naar de elfde aflevering volgende week, genaamd Moeders en hoeren.
Misschien worden we dan wat wijzer uit de preview en omschrijving van de volgende aflevering van Zone Stad: Moeders en hoeren.
Hierin laat vtm alvast weten dat Tom helemaal in paniek is wanneer hij verneemt dat de keldermoordenaar opnieuw heeft toegeslagen. Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde blijkt naakt en dood gevonden, of anders toch wel een body double. Hij maakt zich dus grote zorgen om Fien, die hij nog steeds niet heeft kunnen bereiken. Groot is de opluchting als de vermoorde blote vrouw een look-a-like van Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde blijkt te zijn. De sexy vrouwelijke inspecteur Fien gelooft nog steeds in de onschuld van De Ryck, en zet de zoektocht naar de echte moordenaar verder. Wanneer ze een verdachte op het oog heeft, bijt ze zich helemaal in de zaak vast, tegen de orders van Lukas in. Die maakt zich serieus zorgen over Fiens veiligheid en roept de hulp in van zijn rivaal Tom.
Maar dat is pas een gedeelte van het verhaal.
Op internet circuleren inmiddels uitgelekte foto's afkomstig van de Zone Stad aflevering van komende week, Moeders en hoeren, waarin duidelijk wel het gezicht van Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde te zien is, naakt in het water van de kelder.
Slaat de keldermoordenaar dus alsnog toe bij Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde?
Afwachten maar of dit allemaal goed afloopt voor Fien, volgende week weer kijken naar Lien van de Kelder als Fien Bosvoorde in een super spannende aflevering van Zone Stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten