vrijdag 13 juli 2012

Lien Van de Kelder speelt Fien Bosvoorde in Vlaamse fictie serie Politie Antwerpen, Zone Stad Aflevering 10: De Club


Lien Van de Kelder speelt Fien Bosvoorde in Vlaamse fictie serie Politie Antwerpen, Zone Stad Aflevering 10: De Club

Politie Antwerpen (eerder bekend onder de namen Zone Stad in Vlaanderen en Flikken Antwerpen in Nederland) is een Vlaamse politieserie die zich afspeelt in hartje Antwerpen.

In elke aflevering  staan de beroepsactiviteiten van de politie-inspecteurs Tom Segers(Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder), hun privé-leven en hun relatie met de andere  personages centraal.

Aflevering 10 van Politie Antwerpen, Zone Stad: De Club. 13 juli 20.30 uur TROS op Nederland 1

Korpschef Frederik Speltinckx is lid geworden van een investeringsclub. Voor iedereen een goede zaak, want als blijkt dat de voorzitter het doelwit is van pesterijen schakelt hij meteen zijn beste inspecteurs in.

Tom Segers beschouwt dit als een banale zaak, maar dit keer heeft hij het mis. Hij en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) moeten een kluwen van leugens, bedrog en schulden zien te ontrafelen.

Agent Mike heeft als chauffeur van escortmeisjes een lucratieve bijverdienste gevonden. Hij wordt echter overmoedig en zet een callgirl af met de politieauto.

En hoe gaat het verder met de zwangerschap van Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder)?

Actie, spanning en emotie lopen dan ook als een rode draad door de  serie Politie Antwerpen, Zone Stad. De politierechercheurs Tom Segers(Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) pakken de misdaad aan van het centrum van Antwerpen tot de haven. Elke nieuwe zaak confronteert hen met een ander milieu en met andere drijfveren.

Ze krijgen met het volledige spectrum van de criminaliteit te maken, van zakkenrollerij, tasjesdiefstal, familiedrama’s, burenruzies over verkrachting, afpersing, moord, ... en de georganiseerde Oost-Europese maffia. 

Alle verhalen die aan bod komen, leunen dicht aan tegen de werkelijkheid. Voor de  makers is het een bewuste keuze geweest om fictie met feiten te vermengen. De inspecteurs zullen dan ook eerder bemiddelen in plaats van te verbaliseren wanneer ze geconfronteerd worden met een burenruzie of met partnergeweld.

Aflevering gemist? Politie Antwerpen is na de uitzending 7 dagen terug te zien op Uitzending Gemist.
Cast Politie Antwerpen

Guy Van Sande - Tom Segers
Lien Van de Kelder - Fien Bosvoorde
Katrien Vandendries - Dani Wauters
George Arrendell - Jimmy N'Tongo

Peter Van Asbroeck - Mike Van Peel
Werner De Smedt - Lucas Neefs
Tine Van den Brande - Kathy Vanparys
An Vanderstighelen - Els Buyens
Warre Borgmans - Frederik Speltinckx

Lien Van de Kelder speelt Fien Bosvoorde in Politie Antwerpen, Zone Stad

Vastberadener dan ooit de criminelen achter slot en grendel te krijgen, gaat sexy actrice Lien Van de Kelder er weer hard tegenaan als inspecteur Fien Bosvoorde.

Hoe slecht Tom ook bezig is, Fien toont zich de perfecte partner door hem buiten schot te houden wanneer nodig; letterlijk en figuurlijk. Maar dat betekent niet dat ze over zich heen laat lopen, ze geeft zich helemaal bloot. Fien weet wat ze wil, is hot en heel goed wat ze niét wil. De ietwat onzekere, verlegen inspecteur van weleer, heeft zich ontpopt tot een vrouw met ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten