dinsdag 6 maart 2012

Lien Van de Kelder in tweede aflevering van 'Zone Stad' met gastrol voor 'Belgacombetweter'


Lien Van de Kelder in tweede aflevering van 'Zone Stad' met gastrol voor 'Belgacombetweter'

Naar analogie met de criminele bende motards die in de eerste aflevering een rekening te vereffenen hadden in een vuil motel in Antwerpen, vielen acteurs Guy Van Sande en Lien Van de Kelder op maandag 27 februari ook met de deur in huis in de Vlaamse huiskamer, met een gloednieuw seizoen van 'Zone Stad'.

Gemiddeld 871.539 kijkers (live +3) -goed voor een marktaandeel van 35% (VVA 18-54)- zagen hoe Inez vermeulen (bijrol gespeeld door Sandrine André) iets te verbergen heeft voor Tom (gespeeld door Guy Van Sande).

Maar wat voert de knappe dame, die Tom niet onberoerd laat, in haar schild? En hoe gaat het verder met Fien(Lien Van de Kelder).

In de tweede aflevering van 'Zone Stad' op maandag 5 maart is een grote gastrol weggelegd voor Mano Dewulf, het zevenjarige jongetje dat wereldbekendheid in Vlaanderen verwierf door zijn rol als 'Belgacombetweter'.

Mano speelt Lode, een jongetje dat toevallig getuige is van een moord en een belangrijke sleutel wordt in het oplossen van de zaak.

Ook voor theater- en televisieacteur Peter Thyssen is een belangrijke gastrol weggelegd als producer en BV 'Toffe Pol', of simpelweg Paul Berings. Geert Hunaerts, bekend van onder andere 'De Kotmadam', 'Team Spirit', 'Familie', 'Thuis', 'Wittekerke', 'Flikken' en 'Aspe',  kruipt in de huid van Berings' zakenpartner Johan Bastiaans, en natuurlijk Lien Van de Kelder als Fien.

Inhoud aflevering 2: Toffe Pol
De kleine Lode is op straat getuige van de moord op een hoertje en wordt 's ochtends op het politiebureau binnengebracht nadat hij in het holst van de nacht door een voorbijganger werd gevonden.

Wanneer Lode een tekening maakt van de moord, wordt de interesse van Tom en Fien(Lien Van de Kelder) gewekt en trekken de inspecteurs op onderzoek uit.

Ondertussen vertelt Mike aan zijn collega Jimmy dat hij Els ten huwelijk wil vragen. En ook Jimmy heeft groot nieuws: hij gaat deelnemen aan de toelatingsproeven van het Bijzonder Bijstandsteam.

Mike reageert echter niet zoals hij verwacht had. Tom onderzoekt de mogelijkheid van een aanslag op zijn leven.

GASTACTEURS: Sandrine André (Inez Vermeulen), Guido De Craene (Mark Lathouwers), Peter Thyssen (Paul Berings), Lode (Mano Dewulf), Geert Hunaerts (Johan Bastiaans), Marianne Devriese (Griet Tombeur), Beate (Amara Reta), e.a.

'Zone Stad' met Lien Van de Kelder, iedere maandag om 21.45 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten