dinsdag 20 maart 2012

Lien Van De Kelder met gastacteurs Tania Kloek en Jaak Van Assche in 'Zone Stad'


Lien Van De Kelder met gastacteurs Tania Kloek en Jaak Van Assche in 'Zone Stad'

Gemiddeld 759.304 kijkers -goed voor een marktaandeel van 34,4% (live +3, VVA 18-54)- zagen hoe Blerim Destani, wereldberoemd in Duitsland en bij ons bekend van de film 'Dossier K', de bad guy vertolkte in de derde aflevering van 'Zone Stad' met Lien Van De Kelder.

Dat in de politiereeks beroep wordt gedaan op ervaren acteurs om de gastrollen in te vullen naast Lien Van De Kelder, is algemeen bekend. Ook op maandag 19 maart  2012 wijkt ‘Zone Stad’ niet van dit gegeven af.

Theater-, televisie- en filmacteur Sven De Ridder is een oude rot die al in tientallen producties zijn ding deed.

In de vierde aflevering van het zevende seizoen van ‘Zone Stad’ speelt De Ridder Dirk De Vijver, die ontvoerd wordt.

Doris Van Caneghem en Jaak Van Assche spelen Germaine en Gust, de buren van het slachtoffer. Van Assche is vanaf vrijdag 23 maart 2012 als hoofdrolspeler Frank Van As te zien in ‘De Zonen van Van As'.

Ook Tania Kloek behoort tot de vaste cast en speelt de schoondochter van Frank Van As. En ook zij vertolkt op maandag 19 maart 2012 een gastrol in ‘Zone Stad’ naast Lien Van De Kelder.

Ze kruipt in haar sjiekste kleren voor de rol van Kim Vissers, de welgestelde ex-vrouw van Dirk Van de Vijver. Mathijs Scheepers maakt zich als zakenpartner Carl Verswyfelt zorgen om het lot van zijn vriend.

Aflevering 4: Old School

Dirk Van de Vijver wordt geblinddoekt gevangen gehouden in een gure kelder. Wanneer zijn zakenpartner Carl Verswyfelt een envelop ontvangt met daarin een vinger van Dirk en een brief met de vraag om 200.000 euro losgeld, worden Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder) op de zaak gezet.

Zij ontdekken al snel dat Van de Vijver geld heeft verduisterd van verschillende cliënten en vragen zich af of iemand van hen op deze manier zijn of haar geld wil terugkrijgen. Ondertussen vraagt Lucas aan Jimmy om Tom te bespioneren, om op die manier te weten te komen met welk privé-onderzoek de inspecteur bezig is.

Is Tom toch weer verliefd op Fien Bosvoorde(Lien Van De Kelder), als hij haar kust?

GASTACTEURS naast Lien Van De Kelder: Sven De Ridder (Dirk Van de Vijver), Guido De Craene (Mark Lathouwers), Jaak Van Assche (Gust), Doris Van Caneghem (Germaine), Mathijs Scheepers (Carl Verswyfelt), Tania Kloek (Kim Vissers), e.a.

'Zone Stad' met Lien Van De Kelder, ieder maandag in 2012 om 21.50 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten