dinsdag 12 augustus 2014

Lien Van de Kelder verwacht tweede kindje

 
Lien Van de Kelder verwacht tweede kindje

Goed een jaar na de geboorte van Jeanne is er opnieuw heuglijk nieuws voor Lien Van de Kelder (31) en haar partner, regisseur Hans Herbots (44).

Het stel verwacht een tweede kindje samen. “De bevalling is voorzien voor december. We kijken er enorm naar uit”, bevestigt het stel, maar voorts willen ze er niet dieper op ingaan. Het heuglijke nieuws komt er goed een jaar na de geboorte van Jeanne, het dochtertje van Van de Kelder en Herbots dat op 19 juli 2013 - tien dagen te vroeg - het levenslicht zag.

Lien Van de Kelder is bekend van reeksen als Zone Stad en The Spiral, een serie die door Herbots geregisseerd werd, en presenteerde ook een tijdlang Hoera, Cultuur! op Canvas. Ze is nu al anderhalf jaar aan de slag op het kabinet van Johan Vande Lanotte (sp.a). Herbots maakte naam met de films als de De Behandeling, Falling en Bo. Voor Herbots wordt het overigens zijn vierde kindje. Hij heeft al twee dochters uit een vorige relatie.

De 31-jarige sexy actrice en presentatrice Lien Van de Kelder heeft in Het Nieuwsblad bevestigd dat ze in blijde verwachting is van een tweede kindje. Het eerste dochtertje van Van de Kelder en regisseur Hans Herbots is een jaar oud.

"De bevalling is voorzien voor december. We kijken er enorm naar uit", melden Lien Van de Kelder en haar partner Hans Herbots in de krant. Voor de 44-jarige Herbots wordt het zijn vierde kind. HIj heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie.

Lien Van de Kelder werd bekend door haar rol in de televisiesoap "Thuis" op Eén. Daarna acteerde ze in tv-series als "Zone stad" en "The spiral". Ze presenteerde een tijdlang "Hoera, cultuur!" op Canvas en acteerde in films als "Falling" en "De behandeling".

Lien Van de Kelder opnieuw in verwachting

Er is opnieuw babygeluk voor de 31-jarige actrice en presentatrice Lien Van de Kelder. Ze is in blijde verwachting van een tweede kindje, bevestigt ze vandaag in Het Nieuwsblad.
"De bevalling is voorzien voor december. We kijken er enorm naar uit", melden de actrice en haar partner Hans Herbots. Voor Van de Kelder is dit haar tweede kindje. Haar echtgenoot heeft al twee kinderen uit een vorige relatie. Lien Van de Kelder is vooral bekend vanwege haar rol als Sofie Bastiaens in "Thuis", een soapserie op Eén.

Daarnaast heeft ze ook rollen vertolkt in series als Zone Stad, waar ze de rol van inspecteur Fien Bosvoorde speelde. Ze heeft ook een kleine rol in de film "Nymphomaniac" van Lars von Trier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten