vrijdag 6 april 2012

In Zone Stad met Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde speelt Tom's droomvrouw vuil spel


In Zone Stad met Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde speelt Tom's droomvrouw vuil spel

'Rust zacht papa'. Met die woorden choqueerde Inez Vermeulen (gespeeld door Sandrine André) in de vijfde aflevering van 'Zone Stad' gemiddeld 731.648 kijkers, goed voor een marktaandeel van 37,9 % (VVA 18-54) voor Lien Van de Kelder.

De knappe advocate, op wie Tom (Guy Van Sande) smoorverliefd is, blijkt dus de dochter en zus te zijn van de vermoorde maffiabazen Rodrigo en Dimitri Alva. Vanaf maandag 2 april wordt Inez door haar andere broer Seppe (Jeroen Perceval) onder druk gezet om af te rekenen met Tom, die de dood van hun familieleden op zijn geweten heeft.

Jimmy (George Arrendell) heeft andere katten te geselen. Hij wordt door Mike (Peter Van Asbroeck) en Els (An Vanderstighelen) geplaagd dat hij niet aan een lief kan geraken en dus moet de inspecteur bewijzen dat hij wél een meisje kan versieren.

Tom (Guy Van Sande) en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) duiken het leger in wanneer een officier vermoord wordt. Eric Kerremans ('Familie', 'Aspe', 'Kinderen van Dewindt', 'Flikken',…) kruipt in de huid van luitenant Nicolas Vanpareys, die de inspecteurs in contact brengt met officiers Steven Moens (Kevin Bellemans, uit o.a. 'Aspe', 'De Rodenburgs' en 'Vermist'), Rudy Leroys (Patrick Vandersande -vooral bekend als Mario uit 'Familie') en Bruno Devos (Govert Deploige - 'Thuis', 'W817', 'Spoed', 'Familie', 'Wij van België',…).

Aflevering 6: Game Over
 
Terwijl Marijke Wijnant(Rilke Eyckermans) naakt onder de douche staat, wordt haar vriend Kris Vervecken brutaal afgeknald in hun woonkamer.

Beiden werkten als officier in het leger en dus trekken Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) naar de kazerne, op zoek naar aan aanknopingspunt.

Dat vinden ze onder de vorm van Dieter Landuyt, een nieuweling die zich vernederd voelde door de doop van 'de fantastic four', ofwel Kris en zijn 3 beste vrienden Steven, Rudy en Bruno.

Ondertussen wordt Inez benaderd door Seppe. Hij vindt dat de Alva-clan een nieuwe leider nodig heeft, na de dood van Rodrigo en Dimitri. GASTACTEURS naast Lien Van de Kelder: Sandrine André (Inez Vermeulen), Guido De Craene (Mark Lathouwers), Christophe Haddad (Maxime Verbist), Eric Kerremans (Nicolas Vanpareys), Jeroen Perceval (Seppe), Rilke Eyckermans (Marijke Wijnant), Kevin Bellemans (Steven Moens), Patrick Vandersande (Rudy Leroys), Govert Deploige (Bruno Devos),

'Zone Stad' met Lien Van de Kelder, iedere maandag om 21.50 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten