woensdag 11 april 2012

Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde in nieuwe 'Zone Stad', waarin de bom tussen Tom en Lucas barst


Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde in nieuwe 'Zone Stad', waarin de bom tussen Tom en Lucas barst

In de zesde aflevering van 'Zone Stad' bereiken de gemoederen tussen Tom (Guy Van Sande) en Lucas (Werner De Smedt) hun hoogtepunt.

Gemiddeld 741.678 kijkers (live +3) -goed voor een marktaandeel van 35,7% (VVA 18-54)- zagen hoe de inspecteur zijn overste betrapte met advocate Inez (Sandrine André), aan wie Tom zijn hart verloren heeft. Lucas geniet er duidelijk van dat de rollen voor één keer zijn omgedraaid nu hij Tom te snel af is geweest.

Met de inspecteur gaat het van kwaad naar erger. Niet alleen kampt hij met een gebroken hart en de littekens die de moord op zijn vader hebben nagelaten, ook geeft hij steeds vaker toe aan de coke.

Wanneer Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) hem belt voor een nieuwe case, trekt hij zelfs stoned naar de crime scene. Hoe lang hij deze levensstijl nog zal kunnen aanhouden zonder betrapt te worden of eraan ten onder te gaan, is maar de vraag.

In 'Smeergeld', op maandag 9 april, doet Daisy Thys haar intrede als de nieuwe love interest van Jimmy. Zij zal ook later nog te zien zijn in de politiereeks.

Omdat zijn collega’s Jimmy pesten dat hij nog steeds geen lief heeft, maakt de inspecteur er via het internet werk van om nieuwe vrouwen te leren kennen. Hij besluit op date te gaan met de superknappe 18-jarige Barbara, maar zij blijkt over haar leeftijd en voorkomen gelogen te hebben.

Naast Lien Van de Kelder als Fien Bosvoorde zijn Hans Van Cauwenberghe ('Spoed', 'Familie', 'Flikken', 'Aspe',...) en Jakob Beks ('F.C. De Kampioenen', 'Het Eiland', 'Witse', 'Aspe', 'Katarakt', 'Sedes & Belli', 'Buiten de Zone',...) de dubieuze figuren van dienst.

Aflevering 7: smeergeld
Een man wordt gekneveld in een wagen, die opzettelijk verpulverd wordt door iemand die vanop afstand een kraan bestuurt. Tom en Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) ontdekken dat de auto vorige week werd gestolen in Kiëv, maar hebben geen flauw idee wie het slachtoffer is en waarom deze persoon dood moest.

Jimmy heeft een afspraakje met een knappe dame die hij heeft leren kennen op Facebook. De bom tussen Lucas en Tom barst. Els en Mike vieren hun vrijgezellenavond.

'Zone Stad' met Lien Van de Kelder, iedere maandag om 21.45 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten