dinsdag 16 februari 2010

Lien Van De Kelder start op 1 maart met nieuw seizoen 'Zone Stad'


Lien Van de Kelder start op 1 maart met nieuw seizoen 'Zone Stad' , 'Zone Stad' is vanaf 1 maart 2010 alweer toe aan zijn vijfde seizoen.

De politiereeks die een pittige cocktail serveert van actie en misdaad in Antwerpen en resoluut een eigen koers vaart met dynamische plots en een cameravoering met een hoog filmisch niveau hield vorig seizoen gemiddeld 760.000 Vlamingen aan de buis gekluisterd, goed voor een marktaandeel van 33,7% (VVA 18-54). 'Zone Stad' mocht ook meespelen in Europa en werd genomineerd voor een gouden nimf op het televisiefestival van Monte Carlo.

In het nieuwe seizoen blijven pittige verhaallijnen, meeslepende plotwendingen, eigentijdse montage en puik acteerwerk de hoofdingrediënten. Aan de vaste cast is er niet gesleuteld.

De immer ravissante en sexy Lien Van de Kelder, de eigenzinnige Guy Van Sande en hun collega’s Katrien Vandendries, George Arrendell, Peter Van Asbroeck, Werner De Smedt, Tine Van den Brande, An Vanderstighelen en Warre Borgmans smijten zich in elke aflevering om de daders en hun motieven te ontmaskeren.

In de nieuwe ‘Zone Stad’ wordt er ook een nieuwe invalshoek uitgewerkt. Voor het eerst zien we een undercover agent in dienst van de Federale Politie aan het werk.

Een keiharde kerel die over verschillende identiteiten beschikt, wat hem toelaat om in verschillende criminele milieus te infiltreren. De keerzijde is dat hij het zich niet kan veroorloven om zijn echte gevoelens te tonen. En het wordt helemaal moeilijk wanneer hij verliefd wordt.

De regie van het vijfde seizoen van ‘Zone Stad’ is in handen van Frank Tulkens, Johan Thiels en van Maarten Moerkerke (tekende o.a. voor de regie van Spike, Spam, Kijk eens op de Doos en De Vloek van Vlimovost). Of Lien Van de Kelder dit jaar wederom naakt te zien is in 'Zone Stad', is (nog) niet bekend gemaakt.

Hun eigentijdse verfilming in combinatie met de interessante scenario’s waren voor heel wat grote namen doorslaggevend om een gastrol te vertolken.

Zo zien we onder meer Karlijn Sileghem, Koen Van Impe, Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Herwig Ilegems, Wouter Hendrickx, Stan Van Samang, Roel Vanderstukken, Sofie Decleir, Reinhilde Decleir en Luk Wyns aan het werk in de nieuwe afleveringen van ‘Zone Stad’.

De makers van ‘Zone Stad’ konden voor de realisatie van deze reeks opnieuw rekenen op de bereidwillige medewerking en logistieke ondersteuning van Stad Antwerpen en Politie Antwerpen.

WIE IS WIE? De personages!

RECHERCHEUR FIEN BOSVOORDE DOOR LIEN VAN DE KELDER
Fien Bosvoorde(Lien Van de Kelder) maakt sinds vorig seizoen deel uit van 'Zone Stad', maar het lijkt al veel langer. Dat is zonder meer haar eigen verdienste. Fien is intelligent, pikt de dingen snel op en ze staat haar mannetje in haar veeleisende job.

En als ze wijze raad nodig heeft, kan ze altijd terecht bij Tom Segers, de ‘ancien’ met wie ze een hecht team vormt. In de liefde is Fien(Lien Van de Kelder) haar soulmate nog niet tegengekomen. Was ze vorig seizoen verliefd op de getrouwde forensisch expert Lucas, in deze reeks zal haar hart sneller slaan voor een ‘gevaarlijke’ kerel…

'Zone Stad 5', nieuw seizoen met Lien Van de Kelder, vanaf maandag 1 maart om 21.35 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten