maandag 28 juni 2010

Mannen willen liefst met Lien van de Kelder kussen


Uit een onderzoek dat Mentos deed bij 500 Belgische mannen blijkt dat zij graag buitenlandse vrouwen kussen en van alle BV's liefst Lien van de Kelder een tong willen draaien.

Mentos deed het onderzoek naar aanleiding van zijn nieuwe Aqua Kiss kauwgum en kwam tot enkele grappige conclusies. Zo denkt maar liefst 80 procent van de ondervraagde mannen tussen de 15 en de 55 dat de beste kussers in het buitenland wonen.

Zo wordt onder meer veel verwacht van de Italiaanse (15%) en Franse (10%) vrouwen. Lien van de Kelderl is niet geheel onverwacht de favoriet van de Belgische mannen.

Verder bleek dat één op de drie mannen ouder dan 35 jaar al meer dan 20 'kuspartners' had, terwijl dit bij vrouwen slechts één op vijf is.

Meer dan de helft van de Belgische mannen beweert ook al een betere kuspartner gehad te hebben dan zijn huidige partner.

Dat mannen ook niet vies zijn van een experimentje, bewijst dat één of de vijf toegeeft al eens met een andere man gekust te hebben, zij het meestal als eenmalig gegeven.

Als het op bv's aankomt, kiezen mannen voor rondborstige Lien van de Kelder om hen de tong van hun dromen te draaien, mannen jonger dan 35 vallen ook voor de schone roodharige Erika Van Tielen.

Als mannen zouden mogen kiezen, dan kusten ze dus het liefst Zone Stad-actrice Lien van de Kelder (15,5%). Ook Erika Van Thielen valt in de smaak, vooral bij mannen jonger dan 35 jaar.

Maar liefst 20% binnen deze leeftijdscategorie kiest voor de roodharige schone. Wie de Vlaamse man absoluut niet wil kussen, is Margriet Hermans (40%).

Waalse mannen kussen duidelijk anders dan Vlaamse, waardoor bepaalde onhebbelijkheden meer uitgesproken zijn naargelang het landsgedeelte. Zo hebben Vlaamse mannen meer last van wilde kussers dan Waalse (13% vs. 5%).

Waalse mannen hebben dan weer meer last van vrouwen die de tanden op elkaar houden tijdens het kussen (16% vs. 7%) en vrouwen die te veel speeksel gebruiken (8% vs. 3%).

Een slechte adem blijft voor zowel Waalse als Vlaamse mannen de grootste afknapper bij een tongkus (55,5% Walen en 52% Vlamingen).

Het mag dan ook niet verbazen dat bijna 1 op de 4 mannen (22%) beweert een goeie kusser te herkennen aan een frisse adem en verzorgd gebit en dat 1 op de 3 een kauwgom gebruikt voor of tijdens het kussen.

Bij vrouwen ligt dat aantal nog hoger (meer dan 50%). Een mooi resultaat voor Zone Stad-actrice Lien van de Kelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten