maandag 22 juni 2009

Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen in Beste Vrienden: Dag 2


Zoals bekend is Lien van de Kelder heel goed bevriend met collega-actrice Viv Van Dingenen uit Thuis, en samen deden ze als goede vriendinnen dan ook mee aan het programma Beste Vrienden.

De aflevering van Beste Vrienden met Lien van de Kelder vond plaats aan de Côte d'Azur, in de buurt van Nice, Frankrijk.

Met de vrienden duo's Lien Van de Kelder/Viv van Dingenen en Patrick Riguelle/Roland Van Campenhout.

Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen leerden elkaar kennen op de set van de populaire serie "Thuis". In het echte leven werden ze beste vrienden. Maar hoe gaan de vrienden om met onverwachte situaties?

Na het winnen van het eerste spel, waarin Viv Van Dingenen zelf een parfum moest brouwen, en waarvan de ingrediënten door Lien geraden moesten worden, vertrokken de vriendinnen voor een welverdiende nachtrust naar het luxueuze Hotel Le Beauvallon.

De inspectie van de slaapkamers ontaarde meteen in een kussengevecht tussen Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen op het Kingsize bed.

Dag 2 begon voor de vriendinnen Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen op de beachclub op het strand.

Lien moest 3 scene's uit beroemde Franse films naspelen op het strand, en Viv moest die dan raden.

De eerste scene was de beroemde Louis De Funès uitspraak 'Wie zijn de nudisten!'.
Uiteraard had Viv dit antwoord goed.

De 2e scene wist Viv helaas niet, maar voor de derde film scene ging Lien Van de Kelder verkleed met pruik als blondine met grote borsten verleidelijk op het strand liggen.

Dit moest natuurlijk BB zijn, Brigitte Bardot, en uiteraard raadde Viv dit goed.
To be continued!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten