vrijdag 19 juni 2009

Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen in Beste Vrienden: Dag 1


Zoals bekend is Lien van de Kelder heel goed bevriend met collega-actrice Viv Van Dingenen uit Thuis, en samen deden ze als goede vriendinnen dan ook mee aan het programma Beste Vrienden.

De aflevering van Beste Vrienden met Lien van de Kelder vond plaats aan de Côte d'Azur, in de buurt van Nice, Frankrijk.

Met de vrienden duo's Lien Van de Kelder/Viv van Dingenen en Patrick Riguelle/Roland Van Campenhout.

Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen leerden elkaar kennen op de set van de populaire serie "Thuis". In het echte leven werden ze beste vrienden. Maar hoe gaan de vrienden om met onverwachte situaties?

Na het winnen van het eerste spel, waarin Viv Van Dingenen zelf een parfum moest brouwen, en waarvan de ingrediënten door Lien geraden moesten worden, vertrokken de vriendinnen voor een welverdiende nachtrust naar het luxueuze Hotel Le Beauvallon.

De inspectie van de slaapkamers ontaarde meteen in een kussengevecht tussen Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen op het Kingsize bed.

Goed uitgeslapen en na een licht ontbijt vertrokken Lien Van de Kelder en Viv van Dingenen op dag 2 naar de beachclub op het strand voor de volgende opdracht.


To be continued!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten