donderdag 4 juni 2009

Lien van de Kelder als inspecteur Fien Bosvoorde in Zone Stad


Als inspecteur Fien Bosvoorde maakte Lien Van de Kelder haar grote entree in ‘Zone Stad’. Ze is de nieuwe sidekick van hoofdinspecteur Tom Segers, al is die daar aanvankelijk niet van gediend.

“Fien Bosvoorde is een zeer intelligent meisje,” omschrijft Lien Van de Kelder haar personage. “Met grootste onderscheiding afgestudeerd als criminoloog en meteen benoemd tot inspecteur. Dat steekt natuurlijk de ogen uit, onder meer van Tom (Guy Van Sande) Dat haar vader een lange arm heeft, zit er ook voor iets tussen. Ze moet zich dus volop bewijzen.”

Bedscène
Als Sofie uit ‘Thuis’ kennen we Lien Van de Kelder vooral als het brave buurmeisje waarmee het wel eens fout durft lopen. In ‘Zone Stad’ kan ze zich van een stoerdere kant tonen.

“Het moet gezegd, eenmaal je zo’n schouderholster om hebt dan voel je je iets steviger op je benen. Alsof je de autoriteit over je heen voelt komen. We hebben op de set echte politieagenten als adviseurs. En als die zeggen dat het er net echt uit ziet, dan geeft dat wel een kick.”

VTM heeft een bijkomend argument om kijkers te lokken voor de vernieuwde politiereeks "Zone stad" : De borsten van Fien, actrice Lien Van de Kelder gaat in het nieuwe seizoen volledig naakt. Hoezeer en met wie, dat wil Lien niet kwijt, maar de eerste bedscène is waarin ze bloot gaat is wel al opgenomen. Lien speelt in het vierde seizoen de rol van Fien, de nieuwe inspecteur naast Tom, alias Guy Van Sande.

Nog voor ze te zien was, is er al heel wat inkt gevloeid over een naakt bedscène tussen Lien Van de Kelder en een mannelijke tegenspeler.

“Het is een beetje jammer dat er zo veel aandacht naar gaat ten koste van de rest. Die éne enkele topless of naakt bedscène valt trouwens in het niets bij de rest van de prachtige scènes die zijn opgenomen."

De lang verwachte naaktscène van Lien Van de Kelder uitgezonden in het vtm-programma “Zone Stad” was één van de meest besproken media-items in Vlaanderen de laatste jaren en de verwachtingen waren hoog gespannen.

De seksuele spanningen tussen Fien Bosvoorde (Lien Van de Kelder) en Lucas Neefs (Werner De Smedt) waren al enkele weken te snijden en vorige maandag gingen de twee eindelijk naar bed.

Maar, wat bleek? Meer dan een blote rug en de zijkant van een naakte borst
was er niet te zien. Kortom, veel heisa om niks. Wachten dus maar weer op de volgende naakt scene van Lien Van de Kelder.3 opmerkingen:

  1. De heetste babe van 't land,al beweert ze nu zelf van niet,ze is en blijft "The Boobs" !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lien van de kelder is voor mij de betse actrice ooit ze kan ook goe zingen da heeft ze bewezen tijdens steracteur sterartist

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zou echt eens naakt mogen gaan, mag zeker en vast gezien worden en bijna alle actrices hebben het al gedaan dus wag houdt haar tegen. Geeft ook weer wat materiaal voor de avonden alleen voor de pc

    BeantwoordenVerwijderen