dinsdag 12 februari 2013

Actrice Lien Van de Kelder zwanger van eerste kindje!


Actrice Lien Van de Kelder zwanger van eerste kindje!

De 30-jarige actrice Lien Van de Kelder is vier maanden zwanger.

Dat weet Story deze week te melden.

Haar vriend regisseur Hans Herbots, die ze leerde kennen op de set van Zone Stad, heeft al twee kinderen uit een vorige relatie.

Ze wil verder geen commentaar geven op de zwangerschap. Volgens het blad kijkt ze er enorm naar uit om mama te worden en is ze al naar de kinderwinkel getrokken voor een geboortelijst.

Sinds begin 2013 werkt Lien Van de Kelder op het kabinet van minister Johan Vande Lanotte en ze presenteert ook op Canvas.

Lien Van de Kelder is in verwachting en wordt mama

 Actrice en presentatrice Lien Van de Kelder (30) is in verwachting van haar eerste kindje. Dat schrijft Story deze week.

Lien en haar vriend, regisseur Hans Herbots, bevestigden het nieuws aan het magazine, maar wilden verder geen commentaar geven. Het wordt het eerste kindje van het koppel, Herbots heeft al twee tienerdochters uit een vorige relatie.

Lien combineert op het ogenblik verschillende jobs: ze acteert, presenteert een cultuurprogramma op Canvas en werkt halftijds als juriste op het kabinet van minister Johan Vande Lanotte. De vraag of ze het niet te druk heeft voor een baby, wuift ze volgens Story weg: 'Ik ben niet de eerste actrice met een gezin'. Volgens de entourage van Lien is ze heel blij met haar zwangerschap: 'Ze is al in een babywinkel geweest voor de geboortelijst. En ze kijkt er enorm naar uit om mama te worden', klinkt het.

Lien Van de Kelder is op haar dertigste zwanger van haar eerste kindje. Haar vriend Hans Herbots heeft al twee tienerdochters uit een vorige relatie. Dat meldt het weekblad Story.

Van de Kelder is bijna vier maanden zwanger van haar eerste kindje. Over haar band met Hans zijn andere kinderen was Van de Kelder altijd erg gelaten. "Ik blijf er vrij rustig onder. Het zijn mijn kinderen niet, dus probeer ik mij niet te bemoeien. Ik lees veel over het stiefouderschap. De rode draad door de tips heen is om vooral niet mee op te voeden. Ik probeer dat dan ook niet te doen. Ik vind dat het vooral aan Hans is om als het nodig is opmerkingen te maken of bij te sturen. Maar dat is zelden nodig. Het zijn brave meisjes", aldus Van de Kelder ooit in Libelle.

"Nymphomaniac" van Lars Von Trier met Lien Van de Kelder eind 2013 in de zalen

"Nymphomaniac", de nieuwste film van de Deense regisseur Lars von Trier, zal eind 2013 in de zalen te zien zijn. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds. Verschillende opnames voor de film, die gecoproduceerd werd door Caviar, vonden plaats in België.

De film brengt het erotische leven van een vrouw in beeld tot aan haar vijftigste. Het verhaal wordt verteld door het hoofdpersonage, de zelfverklaarde nymfomane Joe (Charlotte Gainsbourg). Joe wordt op een koude winternacht in een steegje gevonden door de oude, charmante vrijgezel Seligman. Hij neemt haar mee naar zijn appartement, waar hij haar wonden verzorgt en haar uitvraagt over haar leven.

Seligman wordt gespeeld door Stellan Skarsgard, die onder meer bekend is van "Breaking the waves". Andere rollen zijn voor Shia LaBeouf, Jamie Bell, Uma Thurman en Willem Dafoe. In de bijrollen zien we onder anderen Michaël Pas, Lien Van de Kelder en Ivan Pecnik.

Lars von Trier is bekend van films als "The idiots", "Dogville", "Dancer in the dark" en "Melancholia". In 2011 werd hij op het Filmfestival van Cannes uitgeroepen tot "persona non grata" na enkele antisemitische uitspraken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten