maandag 13 februari 2012

Lien Van de Kelder binnenkort terug in haar laatste seizoen 'Zone Stad' op vtm


Lien Van de Kelder binnenkort terug in haar laatste seizoen 'Zone Stad' op vtm.
Op maandag 27 februari gaat het nieuwe, en achtste, seizoen van 'Zone Stad' in première op vtm. Het is meteen het laatste seizoen van Lien Van de Kelder. Zij verlaat de reeks en wordt vervangen door  .

Maar met het vertrek van Lien Van De Kelder komt er geen einde aan 'Zone Stad'. Seizoen 8 wordt al voorbereid. 'Voor de Show' geeft alvast een voorsmaakje van de nieuwe afleveringen.

Eind deze maand start vtm met het zevende seizoen van Zone Stad en de eerste aflevering is meteen superspannend.

Fien, gespeeld door Lien Van De Kelder,  gaat langs bij Tom en vraagt hem om opnieuw aan de slag te gaan. Er is echter geen haar hoofd op zijn hoofd dat eraan denkt terug zijn activiteiten als hoofdinspecteur op te nemen, vooral niet nu Tom zich herinnert dat hij als kind zijn vader heeft neergeschoten.

Wanneer een koppel in een motel vermoord wordt, gaan Fien(Lien Van De Kelder) en Lucas ter plaatse. Al snel ontdekken ze dat het mannelijke slachtoffer lid was van de motorbende Scorpions en dat de man vroeger voor de beruchte, ondertussen dode crimineel Alva dealde.

's Avonds krijgt Tom een paniekerige telefoon van Inez Vermeulen, de advocate van Alva, die beweert dat ze wordt achtervolgd en dat iemand haar wil vermoorden. Tom schakelt Fien(Lien Van De Kelder) in en samen gaan ze op zoek naar Inez. Maar dat is niet zonder gevaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten