donderdag 4 augustus 2011

Lien Van de Kelder wordt bedrijfsjuriste in een consultancybedrijf

Lien Van de Kelder wordt bedrijfsjuriste in een consultancybedrijf.
De laatste draaidag van Zone Stad heeft Lien Van de Kelder achter de rug en hoe jammer de fans dat ook vinden, de actrice heeft er blijkbaar even genoeg van. Ze heeft zelfs al een nieuw job in het vooruitzicht: juriste in een consultancybedrijf.
Toch beweert Lien Van de Kelderdat haar beslissing om te stoppen met haar rol in Zone Stad, niets te maken heeft met het feit dat ze nu een andere richting inslaat. "Dat ik uit 'Zone Stad' stap, heeft niets te maken met mijn nieuwe job. Die beslissing nam ik al in november vorig jaar, omdat ik vier seizoenen als hoofdrol genoeg vond. Er zijn nog zoveel mooie rollen te spelen", aldus Van de Kelder.
En Lien Van de Kelder blijft zich in de mediawereld bewegen: "De dossiers waar ik mee werk bij het consultancybedrijf zijn ook toegespitst op de mediasector, waar ik intussen toch al 9 jaar in werk. Ik geef vooral juridisch advies. In het najaar zal ik meer en meer gaan werken, maar ik ga nog altijd de mogelijkheid hebben om te acteren." De populaire Lien Van de Kelder verdwijnt dus niet helemaal van het scherm en daar maakt ze waarschijnlijk een hoop mannen gelukkig mee.
Lien Van de Kelder is juriste voor consultancybedrijf
Lien Van de Kelder heeft dus een nieuwe job: eentje in een consultancybedrijf. Vaarwel aan de media?
"De dossiers waar ik mee werk bij het consultancybedrijf zijn ook toegespitst op de mediasector, waar ik intussen toch al 9 jaar in werk. Ik geef vooral juridisch advies. In het najaar zal ik meer en meer gaan werken, maar ik ga nog altijd de mogelijkheid hebben om te acteren."
Actrice Lien Van de Kelder stopt na seizoen 7 met haar rol van Fien Bosvoorde in de populaire vtm-policier 'Zone Stad'. Dat maakte ze dinsdag zelf bekend. Lien Van de Kelder heeft net de opnames van het zevende seizoen achter de rug en zoekt nu nieuwe horizonten op. Het laatste seizoen van 'Zone Stad' waarin Lien Van de Kelder de rol van inspecteur Bosvoorde speelt, is pas in 2012 bij vtm te zien.
Het is nog niet bekend hoe Fien Bosvoorde, het personage van Lien Van de Kelder, uit 'Zone Stad'  zal verdwijnen. De actrice besliste al voor de opnames van reeks 7 dat dat seizoen haar laatste zou worden. 'Op die manier konden de scenarioschrijvers Fien mooi uit de reeks schrijven', zegt ze in Het Nieuwsblad. Concrete plannen voor de toekomst heeft Lien Van de Kelder nog niet. 'Ik ben nog maar 28 en er zijn nog zoveel mooie rollen te spelen', zo vertelt ze nog.
Voor ze in 'Zone Stad' acteerde, speelde Lien Van de Kelder de rol van Sofie Bastiaens in de Eén-soap 'Thuis'. Dat personage werd vermoord. Een terugkeer naar die rol is dus uitgesloten. Hoewel in de soapwereld alles mogelijk is natuurlijk...
Hoe het personage Fien Bosvoorde uit de reeks verdwijnt, moet voorlopig nog geheim blijven. "Je moet stoppen op een hoogtepunt, vind ik", zegt Lien Van de Kelder in het weekblad Story. "Hopelijk neemt het de magie niet weg nu de kijkers weten dat het personage van Fien Bosvoorde zal verdwijnen."
Van de Kelder nam de beslissing om met de reeks te stoppen begin november, voor de opnames van de zevende reeks. "Op die manier konden de scenarioschrijvers Fien mooi uit de reeks schrijven," aldus Lien Van de Kelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten