vrijdag 12 september 2008

Lien van de Kelder @ De Laatste Show
Lien Van De Kelder in De Laatste Show 11/09/2008
De Laatste Show(VRT) Heel wat mooi volk vanavond, wij geven je een overzicht van de gasten van vandaag.

Frieda Van Wijck wordt voor de laatste keer bijgestaan door Gast van de Week Wouter Deprez.

Lien Van de Kelder trekt al dansend de wereld rond voor Vlaanderen vakantieland. Haar reis voerde haar al naar Oostenrijk en Brazilië. En nu is ze terug uit Cuba, net op tijd om te ontsnappen aan de orkaan Ike.

Evy en Lien trekken al dansend de wereld rond en Robin gaat op interactieve ontdekkingreis in Nederland. Het zijn maar twee van de blikvangers in de 19de jaargang van Vlaanderen vakantieland, één van die stille toppers in het aanbod van Eén.

Vlaanderen vakantieland bouwt ook in het nieuwe seizoen voort op de bekende succesformule: een vaste kern van reporters gaat wekelijks prettige vakantie-ideeën uitproberen en maakt boeiende reeksen over gevarieerde thema's en aanlokkelijke bestemmingen.
Saartje Vandendriessche weeft als presentatrice een fijne rode draad door het programma. Vlaanderen vakantieland wordt dit jaar nog concreter, met nóg meer reistips voor ver én dichtbij.

In de reeks 'Dans mondial', gaan Evy Gruyaert en Lien Van de Kelder zes weken lang op zoek naar de ziel van de mooiste én populairste dansen ter wereld. Van de Weense wals over de Spaanse flamenco en de Egyptische buikdans, tot de Cubaanse salsa en de Argentijnse tango.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten