vrijdag 9 augustus 2013

Mama Lien Van de Kelder bevallen van dochter Jeanne


Mama Lien Van de Kelder bevallen van dochter Jeanne

Actrice en presentatrice Lien Van de Kelder is op vrijdag 19 juli 2013 bevallen van haar eerste kindje. Het is een dochter geworden: Jeanne. Lien en haar partner, regisseur Hans Herbots, zijn in de wolken met hun kindje.

'Jeanne kwam tien dagen te vroeg, waardoor ze niet in Deurne is geboren, maar in Veurne. We willen het personeel van het plaatselijke AZ Sint Augustinus dan ook bedanken voor de flexibele en professionele begeleiding en zullen nu samen met Jeanne en haar twee grote zussen met volle teugen verder genieten van de gezonde zeebries.'

Lien Van de Kelder verwelkomt dochter Jeanne

Actrice Lien Van de Kelder is voor het eerst mama geworden.

Van de Kelder en haar vriend, regisseur Hans Herbots, hebben hun dochter de naam Jeanne gegeven. De baby werd 10 dagen te vroeg geboren maar stelt het goed.

Lien Van de Kelder gaf stiekem haar jawoord

Actrice Lien Van de Kelder is onlangs moeder geworden maar dat is niet de enige verandering in haar leven. Zij is sinds kort een getrouwde vrouw.

De 30-jarige actrice en haar vriend, regisseur Hans Herbots, mochten op 19 juli een dochter verwelkomen. Het meisje kreeg de naam Jeanne mee. Volgens Story is echter nog meer heuglijk nieuws voor het koppel: zij zijn enkele maanden geleden stiekem in het huwelijksbootje gestapt. Van de Kelder en haar 43-jarige partner kozen voor een sobere barbecue om de gelegenheid te vieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten